dilluns, 20 d’abril del 2020

LA CONTINUÏTAT DE LES CAPSES DE VIDA

SEGURAMENT MOLTS A CASA VOS HAUREU DEMAMAT QUÈ PASSARÀ AMB ELS INFANTS QUE ENCARA NO HAVÍEN DUIT LA SEVA CAPSA DE VIDA I QUE TANTA IL·LUSIÓ ELS FA.... 

COM VEIS, MITJANÇANT EL BLOG INTENTAM QUE ELS NINS PUGUIN CONTINUAR  FENT ACTIVITATS QUE PODRIEM FER A L'ESCOLA. ENS HEM HAGUT D'ADAPTAR A LES CIRCUMSTÀNCIES, TOT I QUE RES ÉS EL MATEIX. AMB INFANTS TAN PETITS EL CONTACTE DIARI DE TU A TU AMB LES MESTRES ÉS MOLT IMPORTANT, I AQUESTA PART, PER DESGRÀCIA, ES PERD. D'ALTRA BANDA, ELS INFANTS HAN GAUDIT D'UN TEMPS SENSE LÍMITS AMB ELS PARES, QUE MAI ABANS HAVIEN POGUT TENIR SEGURAMENT (ANEM A CERCAR TAMBÉ LA PART POSITIVA)

DESPRÉS DE DONAR-HI VOLTES, PENSAM QUE CAP MITJÀ INFORMÀTIC DELS QUE TENIM A L'ABAST AVUI EN DIA POT SUBSTITUIR EL CONJUNT D'EMOCIONS QUE DESPERTEN LES CAPSES DE VIDA. EL PROTAGONISME, LA SENSACIÓ DE COMPARTIR UNA ESTONA A L'ESCOLA AMB ELS PARES, LES GANES DE VEURE QUINES CARES POSEN ELS COMPANYS QUAN ENSENYAM EL QUE MÉS ENS AGRADA, ... AQUESTA ESSÈNCIA I AQUESTA MÀGIA NO LA POT CAPTAR CAP CÀMERA NI OBJECTIU.

ÉS PER AQUEST MOTIU QUE HEM DECIDIT CONTINUAR AQUESTA ACTIVITAT EL PROPER CURS, DONANT LA MATEIXA OPORTUNITAT A TOTS ELS INFANTS. HO HEM MEDITAT, I PENSAM QUE ÉS LA DECISIÓ MÉS ENCERTADA.

UN SALUT, LES TUTORES DE TRES ANYS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada