dimecres, 22 d’abril del 2020

JUGAM AMB PLASTILINA

Bon dia dimonions i dimoniones!

Arrancam un altre cop amb les sessions de MANS FINES. Avui vos duc una proposta per jugar amb plastilina. Ben segur que quasi tots en teniu per casa, però si no és així, podeu fer-ne de casolana seguint la recepta que na Catalina va penjar dilluns al blog.

A la gran majoria dels infants els agrada molt jugar amb plastilina. La plastilina és un material que ofereix moltes possibilitats de joc i afavoreix aprenentatges com:

- Desenvolupar la motricitat fina, atès que jugar amb plastilina requereix d'una gran precisió, concentració i paciència. Els moviments necessaris per a estirar, emmotllar i donar forma a la plastilina influiran directament en el desenvolupament de la motricitat fina i la coordinació, ja que gràcies a ells es millorarà l'agilitat dels ditets i mans.
- Fomenta la creativitat. 
- Afavoreix la concentració.
- Ajuda a la relaxació. 


A continuació vos adjunt unes plantilles perquè pugueu descarregar la que més vos agradi i, a partir d'aquí, fer volar la vostra imaginació. Són plantilles senzilles, de manera que si no teniu impressora a casa les podeu dibuixar vosaltres mateixos :)


Què podem fer a partir d’aquestes plantilles? Vos deix unes quantes imatges perquè pugueu agafar idees. 







Si teniu algun dubte em podeu escriure a:

kikafornes@ceipmiquelduranisaurina


UNA BESADA MOLT FORTA. FINS AVIAT!

1 comentari: