dissabte, 1 de maig de 2021

DARRERA SETMANA D'ABRIL 2021

BON DIA FAMÍLIES!

AQUESTA SETMANA, HEM COMENÇAT AMB UN RECITAL DE POESIA, QUE ELS INFANTS DE 6È ENS HAN PREPARAT! 

COM ANÈCDOTA, US DIRÉ QUE LES CARES DE SORPRESA NO ES PODEN EXPLICAR. JA QUE ELS MÉS PETITS DE L'ESCOLA, NO HAN COINCIDIT AMB ELS DE PRIMÀRIA I ES CLAR, ELLS PENSAVEN  QUE ELS MÉS GRANS ERES DE LA CLASSE DE 5 ANYS  JEJEJE..

AIXÍ QUE , MOLTES GRÀCIES ALUMNES DE 6È, HO HAN FET BENÍSSIM I LA CLASSE DE COTXES, VAREN ESCOLTAR BEN ATENTS I EN SILENCI.. VAREN VIURE UN MOMENT MÀGIC I ESPECIAL!
AQUESTA SETMANA, HEM TREBALLAT A PARTIR DEL CONTE QUE NA MARTA ENS VA CONTAR.."L'ERUGUETA GOLUDA".. 

PER UNA BANDA, HEM SEMBRAT UNES FLORS QUE ENS VAREN REGALAR A TOTS ELS INFANTS DE TRES ANYS.. PRIMER, HEM FET NET ELS COSSIOLS, SEGON, ELS HEM DECORAT I TERCER HEM SEMBRAT LES FLORS... UFF! UNA FEINADA QUE HEM DEDICAT UN PARELL D'ESTONES.


PER ALTRA BANDA, NA LAIA ENS HA DUIT "CUCS DE SEDA!" .. AQUESTES SETMANES, INVESTIGAREM SI TAMBÉ CREIXERAN COM L'ERUGA, SI FARAN LA SEVA CASA (LES CRISÀLIDES) I FINALMENT SORTIRAN PAPALLONES.. JA HO VEUREM!

TAMBÉ HEM APROFITAT A ART, PER PINTAR LA NOSTRA ERUGA I FER PAPALLONES..
I A MÉS A MÉS, AIXÍ COM L'ERUGA MENJAVA CADA DIA FRUITA I ES VA FER CADA VEGADA MÉS GRAN.. NOSALTRES, DIMARTS, VAREM FER LA NOSTRA ESTADÍSTICA DE " QUINES FRUITES BERENAM?" ( treballam vocabulari, el comptatge, la grafomotricitat fina i moltes coses més)..Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada