dilluns, 18 de maig del 2020

FEIM UNA REUNIÓ?

QUÈ JA TENIU GANES DE VEURE ALS VOSTRES COMPANYS I TAMBÉ A LA VOSTRA MESTRA? AQUESTA SETMANA ORGANITZARÉ UNA REUNIÓ A TRAVÉS DE "MEET", UNA APLICACIÓ DE GOOGLE. NO SÉ QUÈ TAL ENS ANIRÀ, PERQUÈ SOU MOLTS D'INFANTS PETITS I SEGUR QUE TOTS TENDREU MOLTES COSES PER CONTAR.

SI VOS SEMBLA, AQUÍ VOS DEIXARÉ ALGUNES INDICACIONS PERQUÈ VAGI EL MILLOR POSSIBLE, I PERQUÈ SAPIGUEU COM ES FA TOT.

LA REUNIÓ LA FAREM DIVENDRES DIA 22 DE MAIG A LES 11:00.
ABANS DE DIJOUS, REBREU AL CORREU ELECTÒNIC QUE FEIS SERVIR PER COMUNICAR-VOS AMB JO, UNA INVITACIÓ A LA REUNIÓ (S'INDICARÀ L'HORA AL MATEIX CORREU).

QUAN SIGUI DIVENDRES A LES 11:00 DEL MATÍ (O UNS MINUTS ABANS), OBRIU EL CORREU ELECTRÒNIC EN EL QUAL VOS CONVID I ANAU A UN ENLLAÇ DE COLOR BLAU QUE VOS APAREIXERÀ.

S'OBRIRÀ UNA FINESTRA EN LA QUAL ES VEURÀ LA VOSTRA CARA (A TRAVÉS DE LA VOSTRA WEBCAM) I AL COSTAT VOS DEMANARÀ SI VOS VOLEU UNIR A LA REUNIÓ. VOSALTRES HEU DE DIR QUE SÍ. HEU DE TENIR LA CÀMERA OBERTA I EL MICRÒFON TAMBÉ, AIXÍ TOTS VOS PODRAN VEURE I ESCOLTAR.

PEL UN MILLOR FUNCIONAMENT, VOS DEMAN QUE QUAN ENTREU A LA REUNIÓ, APAGUEU ELS VOSTRES MICRÒFONS I JA LES OBRIREU NOMÉS QUAN JO PARLI DIRECTAMENT AMB VOSALTRES. SI TOTS ELS MICRÒFONS ESTAN OBERTS, ES SENT MASSA RENOU I NO ENS ENTENDREM.

** SI INSTALAU L'EXTENSIÓ "MEET GREED VIEW" PODREU VEURE EN PANTALLA A TOTS ELS QUE ESTIGUEM CONNECTATS. SERÀ MOLT DIVERTIT!!!

RES MÉS A DIR, A VEURE COM ENS ANIRÀ I SI ÉS UNA EXPERIÈNCIA QUE PUGUEM REPETIR! JO TENC MOLTES GANES DE VEURE-VOS, ESPER QUE VOSALTRES TAMBÉ!


1 comentari: