dissabte, 21 de gener del 2017

Dimonis, gloses i foguerons!

En motiu de les festes de sant Antoni i sant Sebastià aquesta setmana hem duit a terme diferents activitats. Dimarts varem fer un taller de màscares de dimoni a Fusioart. Allà na Jenny ens va presentar n'Estrella, la seva titella que viu dins una capsa i que li agrada molt sentir a cantar. Després de conèixer-la varem anar pintant les màscares, mentre els altres jugaven a plastilina o amb les titelles.
Quan varem tenir les màscares acabades varem fer uns jocs de música: d'endevinar instruments, tocar-los fort i fluix, ballar i jugar a estàtues. Per acabar varem fer un tren i varem jugar a “dimoni banyut!”. Va ser d'allò més divertit!






























Dimecres varem fer un taller de gloses amb el pare de na Maria i els seus germans. Saben moltes gloses! I toquen molt bé la ximbomba, són uns bons glosadors!
També varem fer una flama cada un per decorar el plafó de l'entrada de la classe. Després del pati varem omplir de paper les cames del ninot que posarem a damunt del fogueró.








I dijous en Jaume ens va mostrar les seves màscares de dimoni i qui va voler se les va poder provar. Fèiem molta por amb aquelles màscares, pareixíem dimonis de veres!







I per acaba aquest divendres havíem de fer el fogueró a l'escola, però la pluja no ens ho va permetre, així que divendres que ve (si tot va bé) el farem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada