dilluns, 28 de desembre de 2015

BONES FESTES I FELIÇ 2016

ESTIMADES FAMÍLIES,
HEM ARRIBAT AL FINAL DEL PRIMER TRIMESTRE. UN TRIMESTRE MOLT INTENSIU EN EL QUE HAN PASSAT MOLTES COSES: ENS HEM CONEGUT, HEM PLORAT, RIGUT, HEM CANTAT, JUGAT, BALLAT...
HA ESTAT UN PROCÉS DE CONEIXEMENT I DESCOBRIMENT FANTÀSTIC. TOTS ENS SENTIM ESTIMATS I ACOLLITS DINS EL GRUP QUE FORMAM; I AQUEST FET CONDICIONA FAVORABLEMENT EL DIA A DIA.

AL LLARG D'AQUESTS DIES HEM DUT A TERME MOLTES ACTIVITATS, QUE HAN QUEDAT RECOLLIDES AL BLOC, COM SÓN: L'AULA DELS RACONS, EL BON DIA, PSICOMOTRICITAT, CAPSES DE VIDA, ANIVERSARIS, TALLERS DE LLENGUATGE ORAL, MÚSICA, ANGLÈS, MISCEL·LÀNIA, BIBLIOTECA.... TOT AQUEST CONJUNT HA FORMAT PART D'UN CAMÍ, ON L'OBJECTIU PRINCIPAL HA ESTAT VIURE I GAUDIR D'APRENENTATGES RESPECTANT ELS DIFERENTS RITMES I MOMENTS EN EL QUE ES TROBEN ELS INFANTS.

PER PART MEVA,  VULL FER-VOS ARRIBAR LES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA I COL·LABORACIÓ INCONDICIONAL QUE OFERIU DIA A DIA, SENSE VOSALTRES LA NOSTRA TASCA NO SERIA POSSIBLE. 

I FINALMENT, DESITJAR-VOS UNES BONES VACANCES I UN FELIÇ 2016!!!
UNA ABRAÇADA,
MARIA AMENGUAL

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la feinada que feis! Només cal veure la cara de felicitat del nins pero saber ho be que ho feu! Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. MOLTES GRÀCIES!!! sÓN UN GRUPET FANTÀSTIC. ES FAN ESTIMAR MOLTÍSSIM!!!

      Elimina